4 Kasım 2015 Çarşamba

AÇELYA AKKOYUN ile EN HAMARAT BENİM PRİL



Pril, Türkiye’nin hamarat hanımlarını arıyor. Açelya Akkoyun şehrinize geliyor...

Temizlikte üstün performans gücüne sahip Pril, Türkiye’nin hamarat hanımlarını arıyor. Türkiye’yi il il gezen ünlü marka; Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Trabzon’un aralarında olduğu, ülkemizin değişik bölgelerinden belirlenen 7 farklı şehre konuk oluyor. Pril, ziyaret ettiği şehirlerde birbirinden güzel sürprizler ve keyifli etkinlikler yapıyor. Aynı zamanda marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte bu şehirlerde hanımlarla buluşan Pril, gerçekleştirdiği keyifli yarışmalar ile o şehrin en hamarat hanımlarını belirliyor. Pril daha sonra hamarat hanımları İstanbul’da buluşturacak ve içlerinden birine beyaz eşya seti hediye edecek. Hanımlar, bu heyecanlı serüveni, (@PrilTurkiye) resmi Instagram hesabından da takip edebiliyor.

Yılların uzman gücü Pril’den çok özel yarışma! Paylaş, kazan, sürpriz hediyeleri kaçırma…

Bulaşıkta temizliğin köklü ve yenilikçi ismi Pril, @PrilTurkiye resmi Instagram hesabın üzerinden de ödüllü bir yarışma gerçekleştiriyor. @PrilTurkiye Instagram hesabını takip edip, fotoğrafını #enhamaratbenim Hashtag’i ile @PrilTurkiye’yi mentionlayarak paylaşanlar, Pril’den sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor.



Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel; Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 50.000 çalışanı bulunan Henkel, 2014 mali yılında 16 milyar 400 milyon Euro’luk satış ve 2,6 milyar Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.











1 yorum:

  1. aramızda olduğun için teşekkürler canım. Güzel bir gündü. Seninde emeklerine sağlık. sevgiler

    YanıtlaSil